Branches

Met ons brede dienstenaanbod werken wij voor een breed scala aan bedrijven. Zij waarderen ons om onze expertise, kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Onze voornaamste klanten komen uit de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, elektrotechniek en agrotechniek. Bent u ook geïnteresseerd? Neem direct telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Vragen over onze dienstverlening?

Rob Beltman

 • Agrotechniek

  Agrotechniek

  Binnen de agrotechniek is het belangrijk dat producten sterk en duurzaam zijn. Enerzijds omdat de producten blootgesteld wordt aan de elementen en anderzijds omdat het bestand moet zijn tegen het (veelal) veeleisende gebruik. Onze dienstverlening is erop gericht deze producten te voorzien van deugdelijke oppervlaktebehandeling en/of deze worden geproduceerd uit corrosievaste materialen.

  Lees verder
 • Elektrotechniek

  Elektrotechniek

  In de elektrotechniek is een hoogwaardige afwerking, nauwkeurigheid en montagegemak van groot belang. Naast dat dergelijk plaatwerk sterk moet zijn ter bescherming van bijvoorbeeld audioapparatuur, dient het ook een mooi uiterlijk te hebben omdat de producten vaak in het zicht zijn. Door de brede toepassing van plaatmateriaal in de elektrotechniek wordt hier zowel aluminium, roestvaststaal en (verzinkt) staal gebruikt.

  Lees verder
 • Machinebouw

  Machinebouw

  Plaatwerk is een belangrijk onderdeel binnen de machinebouw en wordt veelal gebruikt in frames en om vitale onderdelen van machines te beschermen. De machinebouw kenmerkt zich door een korte time to market, de productie van kleine series (high mix/low volume), is sterk aan aanpassingen onderhevig (revisies), en een grote repeteer nauwkeurigheid is noodzakelijk.

  Lees verder
 • Voedingsmiddelenindustrie

  Voedingsmiddelenindustrie

  De voedingsmiddelenindustrie is een industrie waar hygiëne een belangrijk begrip is. Niet enkel van de producten zelf, maar ook van de machines die in deze industrie gebruikt worden. De focus ligt naast hygiëne, op efficiëntie en gebruiksgemak. De oppervlaktebehandeling en afwerking van plaatwerk voor machines in de voedingsmiddelenindustrie, zoals verpakkingsmachines zijn van cruciaal belang.

  Lees verder
 • Medische industrie

  Medische industrie

  Door medische specialisten worden er hoge eisen gesteld aan de medische apparatenbouw. Bij Koridon begrijpen wij hoe belangrijk het is om uiterst nauwkeurig te werken én af te werken en dragen wij graag bij aan het ontwikkelingstraject van u als klant. Wij hebben specialistische kennis van materialen en productietechnieken in huis, dat bijdraagt aan de ontwikkeling van veilige apparaten. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de eisen die worden gesteld en de kwaliteit van de toegepaste materialen.

  Lees verder

Vragen over onze dienstverlening?

Rob Beltman

Van ontwerp tot eindresultaat in 3 stappen

Koridon Industriële plaatbewerking beschikt over een modern machinepark en uiterst vakkundige medewerkers. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere organisatie iets betekenen op het gebied van plaatbewerking en/of subassemblage. De werkwijze die wij bij Koridon hanteren is opgezet om onze klanten een duidelijk beeld te schetsen van onze moderne productie-aanpak. De drie pilaren in deze aanpak zijn Intake, Productie en Oplevering.