Werken bij Koridon

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je een volgende stap maken? Bij Koridon hebben we diverse leuke functies open staan. Wij bieden ons team aan vakmensen kansen, verantwoordelijkheden en vrijheid. Koridon is een modern familiebedrijf met een hecht, gezellig en divers team. Wil jij werken aan prachtige projecten, afwisselend en uitdagend werk doen en aan de slag gaan bij een toonaangevend bedrijf in plaatbewerking? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op één van onderstaande vacatures. Wij maken graag kennis met jou!

Direct solliciteren? Neem contact op met:

Rob Beltman

 • Vacature medewerker lasgroep / TIG lassers (dunne plaat)

  Vacature medewerker lasgroep / TIG lassers (dunne plaat)

  Koridon groeit en is daarom op zoek naar een medewerker voor onze lasgroep / TIG lassers (dunne plaat). Als lasser bij Koridon ben jij verantwoordelijk voor het op juiste wijze verwerken van laswerk. De wijze waarop je dit doet is zodanig dat de productievoortgang zowel kwalitatief (aandacht voor het product) als kwantitatief (verwerken van de gestelde hoeveelheid) gewaarborgd is.

  Lees verder
 • Vacature medewerker eindmontage/kwaliteitscontroleur QA

  Vacature medewerker eindmontage/kwaliteitscontroleur QA

  Koridon groeit en is daarom op zoek naar een medewerker eindmontage/kwaliteitscontroleur QA. Hiermee ben jij verantwoordelijk voor het controleren van half- en eindproducten volgens vastgelegde procedures. Dit doe je middels metingen en steekproeven. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s in de productie en geef je adviezen voor verbetering.

  Lees verder
 • Medewerkers uitslagen- en kantgroep

  Medewerkers uitslagen- en kantgroep

  Koridon groeit en zoekt versterking voor het team. Heb jij een technische MBO+ opleiding op het gebied plaatwerk, constructie en/of machinebouw en heb je kennis van technisch tekening lezen? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd om kennis met jou te maken.

  Lees verder

Direct solliciteren? Neem contact op met:

Rob Beltman

Van ontwerp tot eindresultaat in 3 stappen

Koridon Industriële plaatbewerking beschikt over een modern machinepark en uiterst vakkundige medewerkers. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere organisatie iets betekenen op het gebied van plaatbewerking en/of subassemblage. De werkwijze die wij bij Koridon hanteren is opgezet om onze klanten een duidelijk beeld te schetsen van onze moderne productie-aanpak. De drie pilaren in deze aanpak zijn Intake, Productie en Oplevering.