Klant aan het woord

Onze klanten zijn het belangrijkst voor ons. Dit is de reden dat wij onze klanten graag laten spreken over hun kijk op onze samenwerking. Koridon investeert in een open relatie, gebaseerd op vertrouwen en ziet dit als de basis van een langdurige samenwerking.

Meer informatie ontvangen?

Rob Beltman

 • Bandall Productie

  Bandall Productie

  Bandall is een innovatief, Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van bundel- en banderolleermachines. Banderolleren is het bundelen of labelen van één of meerdere verpakkingen met een banderol van folie of papier. Dankzij het unieke banderolleersysteem van Bandall gebeurt dit razendsnel, kosten-efficiënt en schadevrij.

  Lees verder
 • Boon Edam

  Boon Edam

  Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. Frank Hoonakker is hier 9 jaar in dienst in de functie van Manager Purchase. Voor zowel Boon Edam als Koridon Industriële Plaatbewerking geldt, een langdurige en transparante relatie is de sleutel tot succes!

  Lees verder
 • Jasa Packaging Systems

  Jasa Packaging Systems

  “In een nauwe samenwerking komen tot een kwalitatief hoogwaardig product”, met deze woorden omschrijft Hendrik van den Berg, R&D Manager bij JASA Packaging Systems, de samenwerking met Koridon. Vanwege de korte levertijden van de machines die Jasa levert, is het flexibiliteit een belangrijk aspect bij het uitbesteden van het plaat- en laswerk.

  Lees verder
 • Lode

  Lode

  Onder andere door een uitstekende samenwerking met Koridon is Lode, leverancier van inspanningsapparaten, in staat de beste ergometrie apparatuur te produceren. Koridon wordt niet enkel ingezet voor het uitvoeren van diverse bewerkingen aan plaatmateriaal, maar ook vanwege de kennis over de mogelijkheden van plaatbewerking. Op deze manier kan Lode efficiënter produceren.

  Lees verder

Meer informatie ontvangen?

Rob Beltman

Van ontwerp tot eindresultaat in 3 stappen

Koridon Industriële plaatbewerking beschikt over een modern machinepark en uiterst vakkundige medewerkers. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere organisatie iets betekenen op het gebied van plaatbewerking en/of subassemblage. De werkwijze die wij bij Koridon hanteren is opgezet om onze klanten een duidelijk beeld te schetsen van onze moderne productie-aanpak. De drie pilaren in deze aanpak zijn Intake, Productie en Oplevering.